Barkodlu Terazilerin Kullanımı Hakkında Her Şey!

Barkodlu Terazilerin Kullanımı Hakkında Her Şey!

Terazi üretimleri ile birlikte insanlar günlük hayattaki birçok işlerini kolaylaştırmaktadır. Geçmişten bugüne köklü bir evrim geçiren teraziler, her geçen gün daha büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olmaktadır. Teraziler bildiğiniz üzere tartım yapmak için kullanılan ve genel olarak birçok farklı alanda kullanım göstermektedir. Üretilen tüm teraziler hemen hemen aynı işlevlere sahip olmaktadır. Tabi burada önemli olan üretilen terazilerin hassas terazi, barkodlu terazi gibi ayrımlar ile özelliklere sahip olmasıdır. 

Son zamanlarda internet üzerinde yaptığım araştırmalarda barkodlu teraziler ile alakalı birçok farklı sorgunun yapıldığını görmekteyim. Bu sebepten dolayı da blog alanında bu şekilde bir makale hazırlamak istedim. Barkodlu Terazilerin Kullanımı ile alakalı merak edilen soruları güncel ve basit bir şekilde sizlerle birlikte cevaplamak istiyorum. Bu sayede aklınızda yer alan soru işaretlerini de atmış olabilirim. Lafı daha fazla uzatmadan merak edilen konu başlıklarına geçiş yapabiliriz.

 

Barkodlu Terazi Nasıl Çalışır?

Barkodlu terazi modelleri, bir yazılım yoluyla bağlanmış olduğu bilgisayarlar üzerinden ürünlere ait tüm bilgileri almaktadır. Bu sayede ürün girişleri çok basit bir şekilde gerçekleşmiş olur. Bilgileri sisteme girdikten sonra ise ölçmek istediğiniz ürünü teraziye koymanız yeterli olacaktır. Neyi ölçmek istiyorsanız terazinin ekranından seçiyor ve gerisini market terazisi barkodlu cihazına bırakmanız yeterli olacaktır. Üretilmiş olan barkodlu tüm terazi modelleri, kullanılacak olan sektöre göre farklı yazılımlar ile birlikte kullanılabilmektedir. 

Barkodlu terazi modelleri tam zamanlı ölçüm ile birlikte doğru ve anlık bir şekilde ölçüm yapabilmektedir. Sonrasında ise ürüne ait olan bilgilere göre KG bakımından hesaplamasını yaparak barkodunu yazdırmaktadır. Tabii sadece KG cinsinden değil, adet bakımından da barkod yazdırma imkanınız bulunmaktadır. Bu özellik ise genel olarak manav reyonuna maydanoz gibi sebzelerde kullanılmaktadır. Yazdırılan barkodu ise poşetin ya da ürünün üzerine yapıştırıyoruz. Sonrasında ise kasadan o barkodu okuttuğumuzda ne kadar fiyata sahip olduğunu görebilmekteyiz. 

Tartı market olarak siz değerli müşterilerimize özel olarak Barkodlu terazi satın al kategorimizde en uygun ve güncel fiyatlardan satışlarımızı gerçekleştirmekteyiz.

Barkodlu Terazilerin Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Bildiğiniz üzere eski zamanlarda üretilen terazi modelleri elektronik olmadığı için kullanırken bir hayli zorlanılmaktaydı. Şimdi ise üretilmiş olan elektronik teraziler ile birlikte ölçüm yapmak, en basit ve kolay işlerden birisi haline gelmiş durumdadır. Bu durum özellikle pazarcıları ve gıda sektörü için hız kazandıran işlemlerden birisi olmuştur.

Barkodlu terazilerin sağladığı avantajlar ise birçok farklı şekilde karşımıza çıkmaktadır. En önemlisi büyük bir oranda hız kazandırması ve vakit kaybını engellemesidir. Ürünü teraziye koymamızla fiyatının belirlenmesi anlık olarak gerçekleşebiliyor diyebilirim. Ölçüm sonrasında ise direkt barkodumuzu alabiliyoruz. Bunun yanında elektronik barkodlu terazi modellerinde haftalık, aylık veya yıllık olarak raporlar alınabilmektedir. Bu sayede hem kar hem de zarar oranlarına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. Bunun yanında sistemsel olarak çalışması nedeniyle, bilgisayara bağlanarak ürünlerin listesine hızlıca erişim sağlanabilmektedir. Bu sayede tüm ürünlerin fiyat bilgilerini hızlıca çekebiliyoruz. Günümüzde üretilen barkodlu terazi modellerinin resimli ve dokunmatik bir ekran içermesi, büyük bir avantaj olarak söyleyebileceğim bir diğer özellik olmaktadır. Bu durum işlemleri daha pratik ve kolay olarak yapmamızı sağlamaktadır. 

Barkodlu Terazi Fiyatları

Günümüzde onlarca farklı terazi üreticisi markasının yer aldığını görmekteyiz. Her markanın farklı modeller ismi altında farklı üretimler gerçekleştirdiğini söyleyebilirim. Son zamanlarda Barkodlu terazi fiyatları ile alakalı onlarca farklı sorgulama gerçekleşmektedir. Tabi bizlere de bir hayli sorulan güncel soru tiplerinden birisidir. Yukarıda da bahsettiğim gibi her firma farklı modeller altında üretimler gerçekleştirmektedir. Örnek olarak barkodlu terazi fiyatları ile hassas terazi fiyatları arasında farklılıklar görülmektedir. Bu sebepten dolayı şuan güncel bir fiyat paylaşmak ve sizlere söylemek doğru olmayacaktır. Peki en uygun fiyatlı barkodlu terazi modeline nasıl sahip olabilirim? Tartı Market olarak sizlere birçok farklı kategoride en uygun fiyatlar üzerinden satışlar gerçekleştirmekteyiz. Yukarıdaki kategoriden istediğiniz terazi modelini seçin ve sizlerin istekleri doğrultusunda malzemelerinizi tedarik edelim. 


 
Etiketler: barkodlu terazi, market terazisi barkodlu, barkodlu elektronik terazi, barkodlu terazi modelleri
Haziran 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR